14. júla 2021

Asi už viete, že konzumácia byliniek s použitím vaporizéra je oveľa zdravšia ako ich pálením, to je však iba jedna z množstva výhod. Keď prejdete na vapovanie, nielen že vám poďakuje vaše telo, je to zároveň aj veľmi efektívny spôsob, ktorý vám z dlhodobého hľadiska ušetrí veľa peňazí, pretože spotrebujete menej byliniek. Okrem toho para oveľa menej páchne, nelepí sa na nábytok ani na tapety a rozptýli sa oveľa rýchľejšie ako dym, čím získate viac príležitostí si dopriať svoje bylinky takmer kdekoľvek.

Objednajte si vaporizér s nastaviteľnou teplotou a zistíte, že rôzne teploty produkujú rôzne typy efektov a chutí. Pri vaporizácii sú výsledky navyše veľmi konzistentné a je teda len na vás, či dávate prednosť plnej chuti alebo chcete radšej z vašich byliniek extrahovať maximum ich potenciálu. Po tom, ako sa rozhodnete vstúpiť do sveta vaporizácie sa preto pripravte na široký výber možností.

Why use a vaporizer

Ako nájsť ten pravý vaporizér pre vás

Pred tým, ako si podrobne predstavíme jednotlivé časti vaporizéra si prejdime základy. Existujú tri najčastejšie typy vaporizérov – e-cigareta, vaporizér na bylinky a vaporizér na koncentráty. Ak hľadáte e-cigarety (na vaporizáciu e-liquidov), vyskúšajte inú stránku v Google vyhľadávaní, tieto totiž v našom obchode nenájdete. Ak ale máte záujem o vaporizér na bylinky a/lebo koncentráty, ste na správnom mieste!

Namiesto spaľovania vašich byliniek na dym a popol, vaporizéry na bylinky jemne extrahujú aktívne zložky z vašich byliniek, čo zaručí silnú, voňavú paru. Vaporizér bylinky nikdy nenahrieva nad teplotu bodu horenia, platí však, že čím je teplota nahrievania vyššia, tým silnejšie sú účinky.

Premyslite si, v akých situáciách máte v pláne používať vaporizér najčastejšie. Ak by ste ho chceli používať iba doma, odporúčame si objednať stacionárny, stolový vaporizér. Tieto vaporizéry sú napájané z elektrickej zástrčky a patria preto medzi najvýkonnejšie. Existuje viacero rôznych typov, niektoré s hadičkami, niektoré s balónikmi a dokonca aj pár takých, ktoré ponúkajú obidve možnosti zároveň.

Ak nechcete byť pri vapovaní prípútaní k elektrickej zástrčke, mali by ste si prezrieť našu ponuku prenosných vaporizérov. Prenosné vaporizéry z našej stránky patria medzi tie najlepšie dostupné na trhu a máme riešenie pre každú cenovú hľadinu. Pri výbere vaporizéra zvážte typ nahrievacieho systému, čas nahrievania, životnosť batérie a veľkosť. Ak však chcete naozaj najlepší z najlepších, vaporizér Mighty vás nemôže sklamať.

Čo je to vaporizér?

Vaporizér je zariadenie, ktoré dokáže nahrievať materiály, ako napríklad bylinky alebo koncentráty na dostatočnú teplotu na to, aby sa z nich začali uvoľňovať aktívne zložky v podobe pary, ktorú môžete inhalovať. Teplota materiálu nikdy nepresiahne bod horenia, čo znamená, že nie je produkovaný žiadny dym ani karcinogény.

Ako vaporizér funguje?

Vaporizéry používajú na nahrievanie kondukciu, konvekciu alebo oboje (hybrid). Kondukčné nahrievanie znamená, že sú materiály nahrievané prostredníctvom priameho kontaktu s horúcim povrchom, pri konvekčnom je materiál naopak nahrievaný horúcim vzduchom, ktorý cez neho prúdi. Ak dávate prednosť plnej chuti, vyberte si konvekčný systém, ak ale chcete dosiahnuť maximálnu extrakciu, vyberte si kondukciu.

Ako sa vaporizér používa?

Proces je veľmi jednoduchý a zvyčajne prebehne takto:

  • Nadrvte vaše bylinky na malé kúsky (ideálne pomocou drvičky)
  • Naplňte nahrievaciu komoru vášho vaporizéra nadrvenými bylinkami.
  • Zapnite váš vaporizér a vyberte si preferovanú teplotu.
  • Počkajte, kým sa váš vaporizér nahreje, čo väčšinou trvá menej ako 30 sekúnd.
  • Inhalujte chutnú paru, ktorú váš vaporizér teraz produkuje!

Koľko stojí vaporizér?

Cena môže byť kdekoľvek medzi 50 € a 500 €, podľa rôznych funkcií a vlastností, ako napríklad čas nahrievania, rozsah nastavenia teploty, kapacita batérie, typ nahrievacieho systému, dĺžka záruky, čo všetko dokážu vaporizovať a ešte oveľa viac.

Aký vaporizér by som si mal kúpiť?

V prvom rade je treba určiť, ako by ste ho používali. Budete ho používať iba doma? Objednajte si stacionárny vaporizér. Chcete mať možnosť si ho zobrať zo sebou? Objednajte si prenosný vaporizér, napríklad Mighty.

Ktorý vaporizér je najlepší?

Medzi našich 5 najobľúbenejších vaporizérov v súčasnosti patria:

Ako vyčistiť vaporizér?

Odporúčame pravidelne čistiť komoru a náustok kefkou, ak ale chcete dosiahnuť naozaj dôkladné vyčistenie vášho vaporizéra, odporúčame oddeliteľné časti ponoriť do isopropylového alkoholu. Nechajte ich ponorené v alkohole cez noc a na druhý deň ich dôkladne opláchnite vodou.

Related Tags

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

X